Nieuws

Voor degenen die nog op vakantie zijn : de eerste trainingen zijn alweer achter de rug, en volgende week start de competitie. 

Dus hierbij nog een oproep om vanaf nu zeker op maandag (allen) en woensdag (jeugd) terug van alle mogelijkheden gebruik te maken om ons niveau te verbeteren.

Tot binnenkort !

Voor het seizoen 2018 staat ons een serieuze uitdaging te wachten. 

Zoals jaarlijks werden de enkelclubkampioenschappen, gewonnen door Patrick voor Marcel, gevolgd door het dubbelclubkampioenschap.  Er waren exact 8 ploegen, zodat er in 2 poules van 4 gespeeld kon worden;

In deze poules ging de winst naar Marcel met Gilian en Vincent met Luca, respectievelijk voor Patrick met Walid en Nicolas met Simon.

Vrijdag 22 december  20 spelers de uitdagingen van het kersttornooi op.  Prima om 4 poules van 5 spelers te vormen, zodat iedereen aardig wat kon spelen.

In het "slechte hand" tornooi was het Soon Jae die met zijn rechterhand de finale kon bereiken tegen Rudy, die zijn recreanten status kon verzilveren en dit deel van het tornooi winnen.

Voor de club is het seizoen 2017-2018 met wisselend succes gestart. 

Voor de A-ploeg is seizoen niet goed gestart.  Door de kwetsuur van Patrick moet de ploeg een aantal wedstrijden verzwakt spelen. In de sterke reeks van 2e provinciale waarin de ploeg is ingedeeld betekent dat een hele uitdaging.  Nu ook Vincent gekwetst is zal de korte rustperiode zeker welkom zijn. 

Dag allemaal,

Voor degenen die hun pallet al terug in hun handen voelen branden : hieronder wat er vanaf wanneer terug zal doorgaan. 

De grote sporthal is beschikbaar vanaf maandag 7 augustus, zowel voor recreanten als voor competitiespelers, en dat vanaf 19.00 uur.  De zaal kan in augustus zowel op maandag als vrijdag gebruikt worden.  

Op vrijdag 19 mei hadden we 9 duo's om mee te doen met 't clubkampioenschap.   
Een onschuldige hand trok zeer evenwichtige ploegen, waardoor in de eindafrekening in de poules de sets de doorslag gaven.
De teams die zich voor de halve finales konden plaatsen waren Marcel-Walid, Yannick-Johan VS, Soon-Luca en Greg-Gillian.

Jeugd boven bij de enkelclubkampioenschappen. 

Dag allemaal, 

Na de heel mooie opkomst voor het Kersttornooi, waarin vooral Marcel De Maeyer uitblonk in de 2 reeksen, Tim DW toonde uitermate goed met 'n broodplank te kunnen spelen, en er ook een mooi aantal recreanten opdaagde, komt er een wat rustigere periode.

Pagina's