Alweer een geslaagd Kersttornooi : Goran en Yannick winnen.

Dankzij de inspanningen van vooral Patrick hadden we vrijdag 19 december ons Kersttornooi, deze keer beperkt tot spelers van de club.   De opkomst was "perfect", met 16 spelers - 8 jeugd en 8 volwassenen, ideaal dus voor 4 poules van 4 spelers. 

Bij de jeugd plaatsten Luca, Ward, Goran en Gilian zich voor de halve finales.  De verdienstelijke 3es en 4es waren Koen, Walid, Jonas en Abid. Goran versloeg Ward, en Luca won tegen broer Gilian in de halve finales.  De finale ging met 3-0 naar Goran, en die werd zo de verdiende winnaar van de jeugd-reeks.
 
Bij de volwassenen vroeg de regel van de "kleine" pallet vooral bij Patrick voor wat aanpassing, en daardoor speelden bij de volwassen Yannick, Karel, Dirk en Johan de halve finales.  Luc, Patrick, Eddy en Tim waren de 3es en 4es van hun groep.  Luc had daarbij wel de pech 2 keer in de belle tegen de later finalisten te verliezen... In de finale versloeg Yannick Dirk met 18-16 in de belle, en zo kon Yannick "revanche" nemen na de verloren finale van vorig jaar tegen Karel.
 
In elk geval weer een geslaagd tornooi, en nu is er even tafeltennis-pauze. 
 
In elk geval aan iedereen bedankt voor de deelname en alvast een prettig eindejaar en de beste wensen voor 2016 !