Clubkampioenschappen en afscheid Adrien Lamair / Johan Janssens

Voor de clubkampioenschappen enkel zorgde de loting van de verschillende poules er voor dat er na deze poules 2 tabellen konden worden opgesteld, één voor de volwassenen en één voor de jeugdspelers.

Bij de jeugd haalde Nicolas het in de halve finale van Gilian met 3-2, en Luca won van Abid. In de finale haalde Nicolas het van Luca met 3-0. Koen en Walid waren de andere deelnemende jeugdspelers.  Bij de volwassenen haalden Tim het van Johan van Sever en Patrick van Soon in de kwartfinales. In de halve finales haalde Dirk het van Tim en Johan Janssens van Patrick. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Johan J.

In elk geval een aangename avond voor de deelnemende spelers met oververdiende winnaars.

Voor het dubbelspel waren en 6 deelnemende ploegen, met daarbij 2 jeugdige familieploegen (Tim en Koen en Walid met Abid), en speelde iedereen samen in een poule. Na een aantal zwaar bevochten matchen (waarbij net en kant ook een rol speelden), werd het tornooi gewonnen door Patrick met Simon, voor Albert met Luc.

Na het dubbelspel werd nog, bij het genieten van een welverdiende spaghetti, nog met spijt maar ook veel dankbaarheid "afscheid" genomen van 2 sterkhouders van de club :

Adrien Lamair heeft, zoals hij al langer had aangekondigd, beslist om de voorzittersrol van de club door te geven. We kunnen Adrien enkel héél veel bedanken voor alles wat hij, van bij het begin van de club, meer dan 40 jaar geleden, voor TTC Humbeek heeft betekend.

Johan Janssens, ex voorzitter, trainer, ..., neemt na heel veel jaren club-engagement ook afscheid. Ook voor Johan geldt : super bedankt voor alle momenten samen en we komen elkaar zeker nog tegen !

Hiermee werd het seizoen zowat afgesloten, voor degenen die willen spelen : de recreanten gaan nog wel door op dinsdag tot eind juni...