Einde competitie

Het competitieseizoen 2018-2019 zit er alweer op. 

De A-ploeg had al bij al een rustig seizoen, waar het wel in een zeer sterke 2e afdeling werd ingedeeld, en uiteindelijk op de 7e plaats eindigde. Hopelijk zijn de reeksen volgend jaar gelijker verdeeld en kan er terug mee gestreden worden voor de top 3.

De B-ploeg kon zich zonder al te veel problemen handhaven in 3e afdeling, uiteindelijk eindigde ze 9, met 1 puntje achter op de ploegen op de 6e plaats. 

De C-ploeg, die na vorig seizoen promoveerde als bijkomende stijger, heeft het na een aantal zeer spannende wedstrijden gered om het behoud te verzekeren.  In de beslissende wedstrijd tegen Pingkolo B werd wel zéér duidelijk afstand genomen (0-16, weliswaar 6 belles), en de ploeg werd zo uiteindelijk ex aequo 9e.

En hetzelfde werd gerealiseerd door de D-ploeg, die ook als bijkomende stijger van 5e naar 4e promoveerde.  Na een zeer mooie reeks wedstrijden op het einde van de terugronde (winst in 4 van 7 wedstrijden), kon ze het behoud verzekeren door winst op de laatste speeldag en zo 10e te eindigen. 

Al bij al een zeer succesvolle afsluiting van het seizoen.